Міськрада Львова погодила проєктування нової вулиці між Пластовою та Творчою

8146 0
При будівництві цієї вулиці будуть використовувати нові технології з екополімерами.
Фото: google maps

Фото: google maps

ЛКП «Львівавтодор» погодили проєктування нової вулиці у Личаківському районі Львова, що з’єднає вулиці Пластову та Творчу. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердили сьогодні, 6 вересня.

Читайте також: Хто проєктуватиме нову вулицю між Левандівкою та Рясним

Земельна ділянка призначена для будівництва транспортної інфраструктури. Раніше повідомлялось, що при будівництві цієї вулиці будуть використовувати нові технології з екополімерами.

Погоджена схема позначена червоним

 

Читайте також: На Сихові планують збудувати нову вулицю

Нагадаємо, ЛКП «Львівавтодор» отримав функції замовника на проєктування нової вулиці рік тому.

Вікторія Ейсмунт

Схеми ЛКП «Львівавтодор»

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!