Міськрада видала умови на будівництво житлового кварталу «Східний пагорб»

3404 0
Виконком Львівської міськради ухвалив видачу містобудівних умов і обмежень на 9 об’єктів.
ФОТО: PROJETO-A.COM

ФОТО: PROJETO-A.COM

Відповідні рішення ухвалені 22 вересня. Містобудівні умови і обмеження затверджені для проектування комплексу багатоквартирних житлових будинків «Східний пагорб» з приміщеннями громадського призначення та підземними паркінгами на вул. Малоголосківській. Умови видані ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія».
 
Згідно із умовами і обмеженнями висотність будівель має складати 4-8 поверхів і не перевищувати 35 метрів, щільність забудови не має перевищувати 35%
 
Також містобудівні умови і обмеження видані на ще вісім об’єктів: 
  • для проектування багатоквартирного житлового будинку на вул. Очеретяній. Громадські слухання з цього питання відбулися у червні
    для проектування житлового будинку № 13 на пл. Данила Галицького під реставрацію з розширенням за рахунок відновлення раніше зруйнованих двох поверхів з новостворених приміщень до квартири № 5 і до квартири № 23.
  • для проектування багатоквартирного житлового будинку з вбудованим підземним гаражем на вул. П. Калнишевського, 13 зі знесенням існуючих споруд.
  • для проектування магазину на вул. Бабія, 12-а, що передбачає реконструцію і розширення за рахунок прибудови.
  • для проектування кав’ярні «Цукернича кав’ярня «Арсенальська», що передбачає будівництво під реставрацію з приєднанням до неї квартир другого поверху № 2 та № 3 на вул. Арсенальській, 7.
  • для проектування під реконструкцію Львівським державним університетом фізичної культури стадіону комплексно-спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури на вул. М. Черемшини, 17 (корпус загального призначення).
  • для проектування на реконструкцію будівель та системи теплопостачання спортивно-культурного комплексу Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут на вул. Пасічній, 68 з метою енергозбереження.
  • для проектування двосекційної, двотрансформаторної підстанції ТП 6/0,4 кВ на просп. В. Чорновола, 69 (ТзОВ «Розвиток нерухомості»). 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!