На правах реклами

Місто в місті: у Львові відкрили новий центр продажу Avalon Zelena Street

4564 0
Відбулось урочисте відкриття нового центру продажу девелоперської компанії Avalon Inc. за адресою Зелена, 204, на одній із найбільших магістралей Львова. Центр Продажу розташовується на території нового проекту Avalon Zelena Street, де кожен клієнт зможе під час консультації відвідати будівництво.

Компанія Avalon Inc. займається реалізацією нерухомості вже три роки. За цей період встигла реалізувати два проекти, паралельно будується ще чотири. Один з проектів, Avalon Zelena Street, будується поруч з новим офісом та складатиметься з чотирнадцяти секцій. «Підземний і наземний паркінги, велопаркінги, зарядки для електромобілів, місця для вигулу собак, відпочинкові зони із Wi-Fi доступом та власна інфраструктура – не виходячи за територію комплексу, людина матиме все! Адже тут, окрім житлової нерухомості, буде ще й комерційна, з повним спектром послуг. – розповідає про особливості будівельного проекту заступник керівника центру продажів та маркетингу компанії Avalon Inc. Олена Соловйова. – Все для клієнта, все для його зручності!»

Концепція проекту  «Місто в Місті». Це комфортні умови для кожного - як сімейних пар, так і для ділових людей, адже проектанти розробили понад сто видів планувань, з яких кожен зможе обрати ідеальну квартиру згідно зі своїми потребами та побажаннями. Для постійних клієнтів існує система лояльності та знижок, існує також розтермінування. Окрім цього, до 27 листопада включно, діє акція – кожен, хто придбає нерухомість в Avalon Zelena Street в новому офісі, має можливість взяти участь у розіграші підвального приміщення.

Компанія Avalon Inc. продовжує ламати стереотипи щодо життя у місті. Компанія Avalon Inc. обрала локацією нового житлового комплексу вул. Зелену – найзеленіший район Львова, де можна насолодитись тишею та спокоєм, поєднатись із природою та побути наодинці зі своїми думками.

ЖК Avalon Zelena Street – це і природна гармонія, і практичність житлової території. Обираючи тут помешкання, ви не лише купуєте нерухомість, а й будуєте власне майбутнє. Avalon – це квартири, на які непотрібно чекати. Адже на початку продажу це вдала інвестиція за вигідною ціною.
 
Детальніше про відкриття нового офісу – дивіться у сюжеті:

За детальною інформацією звертайтесь за телефоном: 0 800 500 055, м. Львів, вул. Зелена 204, http://avalon-inc.com.ua/.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!