Київ

Місцева влада на Київщині заборонила використовувати штучні квіти на кладовищах

1504 0
Штучні квіти заборонили використовувати не лише у поминальні дні, а й у всі інші
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

В Броварському районі на території Київщини було прийнято рішення про заборону використання штучних квітів, пластикових вінків та кошиків на кладовищах. Про це повідомив Павло Кривобок у офіційній групі «Вісник Придесення».

Згідно з рішенням Зазимської сільської ради, продаж та використання штучних квітів на кладовищах буде заборонено не лише у Великдень, а й у всі інші дні.

 

Громада також заборонила демонструвати ці вироби за межами торговельних площ. З метою уникнення непорозумінь, старости отримали рекомендації проводити бесіди та роз'яснювальну роботу з місцевими мешканцями.

Нагадаємо, щороку українців закликають відмовитися від використання полімерних квітів у поминальні дні з метою збереження екології.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!