Місту обіцяють 10 місць у підземному паркінгу на площі Міцкевича

3633 0
Фінансування паркінгу відбудеться за кошти забудовника.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові планують реконструювати площу Міцкевича, змінити організацію руху транспорту навколо та облаштувати під нею однорівневий паркінг на 40 місць, який зможе слугувати й укриттям. Як зазначив у коментарі Tvoemisto.tv директор компанії-забудовника ТзОВ «Центр розвитку нерухомості» Євген Зінов'єв, із запроєктованих паркомісць – 30 належатимуть готелю, який планують збудувати на пл. Міцкевича, 9, а інші 10 виділять місту. Фінансування паркінгу відбудеться за кошти забудовника.

«Готель має бути забезпечений паркомісцями для клієнтів, відвідувачів та мешканців міста, тому це рішення в інтересах всіх сторін. Із 40 запроєктованих місць 10 з них передадуть Львівській міській територіальній громаді», – каже Євген Зінов'єв.

Читайте також: Як зміниться площа Міцкевича у Львові та хто за це заплатить

Заначимо, що прохання про розробку детального плану території отримало ТзОВ «Центр розвитку нерухомості» у червні 2022 року. За даними Youcontrol, компанія зареєстрована у 2004 році за адресою: місто Львів, вул. Героїів УПА, 72. Керівником організації є Євген Зінов'єв, а кінцевими бенефіціарними власниками Віталій Антонов (власник ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (заправки «ОККО») та Василь Даниляк.

Детальніше про те як зміниться площа Міцкевича у Львові, хто будуватиме паркінг під землею та чи підземна річка Полтва – не перешкода, читайте у матеріалі Tvoemisto.tv
 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!