Мобілізація в росії. На кордоні з Грузією почали видавати повістки

755 0
Зараз на кордоні в черзі стоїть приблизно 5,5 тис автомобілів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Оперативна група з призову почала видавати повістки військовозобов’язаним росіянам прямо на кордоні з Грузією. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на росЗМІ. 

«На кордоні з Грузією працює оперативна група із призову, серед них представники військкомату та органи представницької влади. Вони на виїзді перевіряють, чи військовозобов'язана людина, чи підлягає призову», – пишуть ЗМІ. 

Якщо є підтвердження, що громадянин підлягає призову, йому вручають повістку.

Читайте також: До Фінляндії за минулі вихідні прибула рекордна кількість росіян

Повідомляється, що зараз на кордоні в черзі стоїть приблизно 5,5 тис автомобілів. На КПП «Верхній Ларс» дозволено піший перехід через кордон.

Нагадаємо, президент росії володимир путін оголосив про часткову мобілізацію у росії і «підтримку» фейкових референдумів на захоплених територіях. Окрім цього, у своїй промові він знову розповідав про «неонацистів», «бандерівців», «звірства київського режиму», як це робив 24 лютого, коли оголошував початок «спеціальної воєнної операції». Що означає мобілізація росії для України читайте на сайті Тvoemisto.tv за посиланням.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!