Мокрий сніг та ожеледиця. Якою буде погода у Львові на тижні

977 0
Львів’ян попереджають про ожеледицю на дорогах.
Фото; Твоє місто

Фото; Твоє місто

Цього тижня львів’ян попереджають про дощ зі снігом та ожеледицю у Львові. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Львівському гідрометцентрі.

Завтра, 22 листопада, погоду у Львові визначатиме поле пониженого атмосферного тиску. Синоптики прогнозують хмарність з проясненням, без істотних опадів. Уночі по всій території, а вдень місцями – туман і слабка ожеледь. На дорогах – ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний 3-8 м/с. Температура вночі становитиме 0-6° морозу, вдень – 0-5° тепла. 

Читайте також: Львів'ян попереджають про сніг, що може падати з будинків. Як уберегтися

У середу, 23 листопада, хмарно, вночі – місцями невеликий мокрий сніг. Вдень – часом мокрий сніг та дощ. На дорогах – ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 1°-6° морозу, вдень коливатиметься від 1° морозу до 4° тепла. У четвер, 24 листопада, буде хмарно, часом дощ та мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 5-10м/с. Температура впродовж доби коливатиметься від 2° морозу до 3° тепла

25 та 26 листопада – хмарно з проясненнями. У п’ятницю прогнозують місцями невеликий мокрий сніг та дощ, а в суботу, 26 листопада, – без істотних опадів. На дорогах – ожеледиця. Вітер – західний, 5-10 м/с. Температура вночі коливатиметься від 3° морозу до 2° тепла, а вдень становитиме 0°-5° тепла.

Нагадаємо, що через перепади температури повітря з будинків Львова можуть спадати сніг та бурульки. Львів’ян закликають бути обачними та не ходити близько до будинків.

Ірина Давосир
__________________________________________________________________________________________________
 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!