Молодим вчителям початкових класів доплатять 20% до зарплати

2213 3
Щодо результатів сертифікації по всій Україні, то 82% учасників пройшли її успішно.
Фото: uk.etcetera.media

Фото: uk.etcetera.media

Кабінет міністрів України затвердив перелік зі 705 молодих вчителів, яким протягом 2020 року виплачуватимуть по 20% доплати до заробітної плати. Про це на своєму Телеграм-каналі повідомляє прем'єр-міністр України Олексій Гончарук за підсумками засідання уряду, що відбулося 19 лютого.

«705 успішно сертифікованих учителів початкових класів отримуватимуть щомісячну доплату у розмірі 20% посадового окладу», — йдеться в повідомленні.

Читайте також: Самі чи з репетитором. Як готувались львівські випускники, які найкраще склали ЗНО

За його словами, у 2020 році на виплати молодим вчителям загалом передбачили 10,8 мільйона гривень.

Нагадаємо, що сертифікація педагогів проходила у кілька етапів. Зокрема: вивчення практичного досвіду, самооцінювання власної педагогічної майстерності та незалежне тестування. Доплата відбуватиметься пропорційно до обсягу педагогічного навантаження впродовж трьох років чинності сертифіката. 

Як повідомляли раніше в коментарі  Tvoemisto.tv в Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти, тими, хто успішно пройшли сертифікацію, вважаються педагоги, які набрали 50 тестових балів за результатами ЗНО та 72 бали з вивчення практичного досвіду.

На Львівщині загалом зареєструвалося 62 вчителів, натомість 59 з них пройшли тестування. Троє не з’явилося у пункт тестування. Щодо результатів сертифікації по всій Україні, то 82% учасників пройшли її успішно.

 



Читайте також:
19 Лютого, 2020 13:34
666 ... " наші люди" завжди мають своє "бачення" в чужому гаманці ... от і "тепловик" також "наша" людина ... Слава Україні ! ...
19 Лютого, 2020 13:23
Тепловик А яка зараз зарплата "нетто" у вчителів? Існують якісь рамки чи градація?
19 Лютого, 2020 13:07
666 ... засуньте собі в с.раку такі "постанови" ... вчителям треба ПЛАТИТИ , а не доплачувати ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!