МОН запускає нову «гарячу лінію» для абітурієнтів. Як скористатися

930 0
Оператори лінії матимуть інформацію тільки щодо логінів і паролів для входу на інформаційну сторінку.
фото: unsplash.com

фото: unsplash.com

Від сьогодні, 12 травня, і протягом тижня в Українському центрі оцінювання якістю освіти працюватиме спеціальна «гаряча лінія». Оператори лінії матимуть інформацію тільки щодо логінів і паролів для входу на інформаційну сторінку. 

«Потенційним учасникам національного мультипредметного тесту вже надіслали повідомлення з необхідними даними для входу на свою інформаційну сторінку. Якщо повідомлення від Centr_ZNО не надходило, то зателефонуйте на спеціальну «гарячу лінію» й дізнайтеся необхідну інформацію», – каже міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Читайте також: Як і коли у львівських школярів завершиться навчальний рік. Перелік та дати

Телефони «гарячої лінії»: 

  • 095 523 46 47 
  • 066 680 55 28
  • 068 146 02 21
  • 068 142 05 95

 

Якщо ж у вас є інші запитання, наприклад, щодо реєстрації на НМТ, особливостей його складання тощо, можете зателефонувати до Українського (095 903 95 10) або регіональних центрів оцінювання якості освіти. Крім того, потенційні учасники НМТ, які ще не отримали або загубили свої логін і пароль для доступу до інформаційної сторінки, можуть скористатися додатково створеним спеціальним сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022»: достатньо коректно заповнити поля форми.

Читайте також: Тривалість проходження тесту на ЗНО продовжили до 120 хвилин

Додамо, інформаційна сторінка – це канал комунікації з Українським центром оцінювання якості освіти. Саме тут у другій половині травня потрібно буде обов’язково підтвердити своє бажання проходити НМТ і повідомити організаторів про те, у якому регіоні перебуватимете в липні. Напередодні тестування на сторінці можна буде дізнатися про дату, час і місце проходження випробування, самостійно сформувати запрошення-перепустку, а в серпні отримати свої результати.

Нагадаємо, що цього року зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться у спрощеному форматі. Зокрема, оцінювати випускників будуть за допомогою мультипредметного тесту з української мови, історії України та математики. Як взяти участь у національному мультипредметному тесті, можна почитати тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!