Мости на трасі Львів – Пустомити – Меденичі відкриють до першого червня. Фото

3222 0
Загальний бюджет ремонту становить близько 29 млн грн
ФОТО: САД Львівщини

ФОТО: САД Львівщини

Дорожники завершують капітальний ремонт та реконструкцію двох мостів у Колодрубах. Повноцінний проїзд через мости планують забезпечити до першого червня цього року. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: Як шляховики ремонтують дорогу Львів – Пустомити – Меденичі. Фото

У САД Львівщини уточнили, що капітальні ремонтні роботи проводять на ділянці дороги Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі між селом Велика Горожанка та селищем міського типу Меденичі.

Загальний бюджет ремонту становить близько 29 млн. грн. Основні роботи виконують ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» та ТОВ «Волинська мостобудівельна компанія». Станом на сьогодні, на одному із мостів виконано близько 20% від загального обсягу робіт, на іншому понад 40% робіт.

Читайте також: Які місцеві дороги на Львівщині відремонтують цього року

Загалом ця ремонтна ділянка включає 7 мостів, 5 з яких вже відремонтували.

Реконструкцію дороги виконують у межах Інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування Львівської області». Його вартість становить 225,4 млн гривень.

Підрядником ТОВ «Онур конструкціон Інтернешнл». Угоду про реконструкцію дороги на цій ділянці уклали у червні 2018 року. Торік частину траси Львів – Пустомити – Меденичі відремонтували у межах населених пунктів Підлісся та Колодрубів. Термін завершення реконструкції залежатиме від фінансування.

Фото Служби автомобільних доріг у Львівській області

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!