МОЗ закликає фармацевтів, що виїхали на захід України, йти на роботу в місцеві аптеки

1420 0
Також в аптеках зможуть працювати студенти-фармацевти старших курсів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Міністерство охорони здоров’я України звернулося до фармацевтичних працівників, які через військову агресію Росії проти України були змушені виїхати на захід України. Їх закликали звернутися до аптечних закладів, що розташовні за місцем тимчасового перебування, і вийти на роботу в ці заклади.

«Це – ваш внесок у перемогу над агресором! Виходьте на роботу, долучайтеся до порятунку людей та країни, ви – важлива частина системи охорони здоров’я України», – йдеться в повідомленні пресслужби МОЗ.

Читайте також: Як не втратити зв'язок у випадку надзвичайної ситуації

У Міністерстві також нагадують, що відтепер, згідно з наказом МОЗ, в аптеках зможуть працювати студенти-фармацевти старших курсів.

Нагадаємо, що МОЗ спільно з товариством Червоного Хреста в Україні відкрили спеціальний рахунок для допомоги закладам охорони здоров'я. На цей рахунок кожен українець, кожне підприємство та організація з України та друзі нашої країни можуть переказувати посильну фінансову допомогу для підтримки лікарень у порятунку захисників України.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!