Можливий локдаун і реорганізація руху на ділянках у Львові. Головне за добу

2930 0
Коротко розповідаємо головні новини Львова за минулу добу в один клік.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

Львівщина вийшла на перше місце за кількістю нових інфікувань Covid-19 в Україні і опинилася на порозі локдауну.

Через стрімке поширення коронавірусу у Львові з 22 січня мають посилити контроль за носінням масок у громадському транспорті. Так, у місті мають відновити роботу груп із перевірки дотримання водіями та пасажирами маскового режиму.

Біля готелю «Львів» планують облаштувати павільйон під зупинку і пішохідний перехід. Також Личаківська райадміністрація замовила документацію для видовження, спрощення повороту з Тракту Глинянського на вулицю ЛичаківськуЗагалом у Львові є 56 ділянок, де планують покращити, реорганізувати рух. Детальніше читайте за посиланням.

Тvoemisto.tv зібрало для вас підбірку давніх криниць Львова, які можна побачити у центральній частині. Їхню історію читайте тут.

Львівський блогер та інтернет-маркетолог Петро Нек переклав популярну гру Wordle українською мовою. Він назвав її «Словко». 

Львів і область засипає снігом. У неділю ще сніжитиме, а на дорогах буде ожеледиця. А вже з понеділка і до середи, 24-26, січня очікується припинення снігової погоди і похолодання. При проясненні в нічні години температура повітря буде знижуватися до 10-15 градусів морозу, місцями, імовірно, 18-20 градусів – у горах та півночі Львівщини. 

Гарної Вам неділі!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!