Мультфільм львівських авторів набрав 15 мільйонів переглядів в США. Деталі

97030 7
За півтора місяця мультфільм «Dave and Ava», який був створений анімаційною студією з міста Львова, подивилися аж 15 мільйонів американських глядачів.
Фото: promova.info

Фото: promova.info

Мультфільм «Dave and Ava / Дейв і Ева» створений в Україні анімаційною студією зі Львова. Він повністю 100% український продукт. Абсолютно все було створено в Україні: починаючи від ідеї, сценарію, режисера, команди 3D аніматорів і закінчуючи композитором, акторами для озвучення і виконання пісень. Так само, мультфільм створений повністю на гроші українських інвесторів.

Єдине, що мультфільм створювався для англомовної аудиторії і озвучений тільки англійською мовою.

Мультфільм призначений для дітей від 1 до 6 років. В ньму є два головні персонажі: Дейв - хлопчик, одягнений, як цуценя, і Ава - дівчину, одягнену, як кошеня. В кожні з серій вони граються зі своїми друзями, тим самим вичаючи абетку, цифри, кольори. форми.

 

Джерело: Промова

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
20 Липня, 2017 00:28
Анатолій Мультфільм "Дейв и Єва» не є Українським. Виробники, можливо і створювали його у Львовє. . Переглянули 15 млн. американців. Москалі тут же здублювали по-російски. Українського дубляжу не знайшов ... Навзамін дивляться тайгову машу та ведмідь з відмінним дубляжем. Діткам по три рочки НЕ розуміють англ. і тому Їм не цікаво .... Шкода ... Ще китайською зніміть .. Ганьба виробникам. колаборанти.... Знято для Москвм і Вашингтону. Тоді навіщо пишете, що український??
17 Листопада, 2016 21:04
Tetyana Please make the Ukrainian version of the cartoon! Lots of kids need to learn Ukrainian
17 Листопада, 2016 11:15
Елена Мой ребенок смотрит этот мультик с 1 годика, и так мы учим английский!!! Из всех англоязычных мультиков, Дейв и Эйва самый любимый) большое приятное удивление, что он сделал в Украине. Спасибо! А на счет перевести на украинский, считаю не стоит, но это лично мое мнение. Поверьте нашему опыту, результат от просмотра на английском уже есть. Сыну сейчас 1,10.
12 Листопада, 2016 20:22
Ірина Класний мультик! Дитина з задоволенням дивиться і вивчає англійську. Але також було б класно і українською мовою його зробити!
17 Жовтня, 2016 21:43
viktoria А деж українська мова якщо ви так вже хизуєтесь тим що це український продукт???
9 Грудня, 2015 18:12
aygul Ну не на сто процентов он украинский, язык то английский!
7 Грудня, 2015 08:30
Едуард Тепер би озвучити українською.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!