Муркотливі хвостики з ЛКП «Лев» шукають дім. Фото

3954 0
Знайти люблячих господарів та подарувати їм затишок хочуть 7 котів та киць.
Фото: Ірина Шелест

Фото: Ірина Шелест

У ЛКП «Лев» на прилаштування очікують муркотливі чотирилапі. Забрати кота або кицю додому можна за адресою вул. Промислова, 56.

Мила киця Дуся. Ніжній муркотунці близько одного року. Дуся обожнює випромінювати любов і тепло, особливо коли її гладять.

Молода киця Тигриста. Лагідна і грайлива муркотунка стане для своїх господарів вірним другом і компаньйоном.

Плямиста кішечка з неймовірними голубими очима Сільва. Окрім вроди, хвостата чудово муркає, тож створить у новій домівці справжню атмосферу затишку.

Лагідний Рижик – котик з сумними очима. Йому близько одного року. Хвостатий обожнює гратись, тож стане для своїх господарів цікавим компаньйоном і другом.

Спокійний котик Томас. Чотирилий понад усе мріє про теплий дім і щиро віддячить за нього господарям своїм муркотінням.

Молода киця, віком близько року, Маша. Хвостата обожнює муркати, лащитись і ніжитись.

Котик Чорниш, якому близько року, потрапив в ЛКП «Лев» наляканим і з раною на шиї. Попереду Чорниша чекають грумер-процедури і він зможе жити у родині, де його любитимуть і оберігатимуть, а він приноситиме усім радість своїм муркотінням.

Фото: Ірина Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!