Мушка, Семен та ще кілька песиків з ЛКП «Лев» шукають домівку. Фото

2303 0
ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56.
Фото: Іра Шелест

Фото: Іра Шелест

Десятеро собак, які ще нещодавно тинялись вулицями холодного міста, а тепер потрапили в ЛКП «Лев», шукають домівку. Зараз їх годують, проводять потрібні грумінгові процедури, вигулюють та тренують на новому майданчику навпроти підприємства, проте через три тижні, коли ті не знайдуть люблячої сім’ї, їх будуть змушені випустити, повідомляють в ЛКП «Лев».

Для тих, хто захоче забрати собі якусь із собак, ЛКП «Лев» працює щодня, без вихідних, з 8:00 до 20:00 на вул. Промисловій, 56 у Львові. Контактний телефон (068) 535 45 45.

Бетті, 2 роки. Місце відлову: пр. Червоної Калини

Бетті дуже грайлива, ніжна та добра дівчинка з розумними очима, яка потребує любові.

Джесіка, 2 роки. Місце відлову: Брюховичі

Джесіка тендітна, з дуже добрими очима та нелегкою долею. Бігала біля будівництва, а потім потрапила до нас.

Жанна, 2 роки. Місце відлову: вул. Героїв УПА

Жанна – маленьке дівчисько, потрапила на ЛКП «Лев» наляканою та нікому не довіряла. Тут соціалізувалась та готова переїхати в новий дім.

Семен, 10 років. Місце відлову: вул. Вулецька

Семен – поважний та вихований чоловік, який стане комусь вірним другом. Мав невеликі проблеми з лапкою, але зараз вже все добре.

Мушка, 2 роки. Місце відлову: вул. Патона

Щоб зрозуміти, що Мушка може стати частиною вашої родини, достатньо подивитися їй в очі. Розумна, вихована та ніжна дівчинка.

Норберт, 9 років. Місце відлову: вул. Зелена

Норберт чемний, добрий та лагідний хлопчик, який виріс на вулиці. Не втрачає віри, що може стати частинкою люблячої родини.

Венера, 4 роки. Місце відлову: Брюховичі

Венера – руда дама, яка з легкістю стала улюбленицею доглядальників. Любить обійми, прогулянки та чемно ходить на повідку.

Лейла, 8 місяців. Місце відлову: вул. Грунтова

Лейла – ще зовсім дитина, з розгубленим поглядом потрапила в ЛКП «Лев». Зараз адаптовується та вчиться довіряти людям.

Ельза, 2 роки. Місце відлову: вул. О. Степанівни

Ельза закохує в себе з першого погляду, смішна та енергійна, добре знається на веселощах та зможе підняти настрій, навіть коли вам дуже сумно.

Ешлі, 2 роки. Місце відлову: Брюховичі

Ешлі – чорняве чудо, яке вміє по справжньому радіти, любить гуляти та бавитись. Шукає собі веселих та енергійних друзів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!