«Ми – народ, який за тиждень зламав плани ворога», – Зеленський

1484 0
Президент зазначив, що вже майже 9 тисяч окупантів загинули на нашій землі.
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський виступив із промовою, в якій заявив, що українці – народ, який за тиждень зруйнував плани ворога. Плани, які будувалися роками. 

«Незважаючи на те, що їх у десятки разів більше, моральний стан ворога постійно погіршується. Все більше окупантів втікають назад у росію від гармат, джавелінів та усього, що стріяляє, але українці б’ють ворога і без зброї», – сказав він. 

Президент також зазначив, що росіяни не воїни наддержави, а розгублені діти, яких використали, і закликав забрати їх додому. Кожен окупант повинен знати, що він тут нічого не отримає. Навіть якщо вони можуть нагнати більше техніки і людей – це нічого для них не змінює. 

Читайте також: «НАТО боїться третьої світової війни, яка вже почалася». Українська активістка дорікнула прем’єру Британії

Куди б вони не зайшли – їх всюди знищать. Окупанти отримують від українців одне – люту відсіч. 

«Для нас, українців, це Вітчизняна війна. Ми пам’ятаємо, як починаються Вітчизняні війни, і знаємо, чим вони закінчуються для загарбників», – додав. 

Майже 9 тисяч вбитих росіян за один тиждень. На Миколаївському напрямку окупантам доводиться десятками гвинтокрилів забирати своїх двохсотих і трьохсотих, каже Зеленський. Що бачили дев’ятнадцятирічні у своєму житті, окрім вторгнення на чужу землю? 

Президент зазначив, що Україна не хоче бути окрита трупами віськових, тому сказав забиратися додому усією своєю армією. «Скажіть своєму командуванню, що ви хочете жити». 

«Сьогодні, як і зазвичай, був активний день щодо переговорів з лідерами інших держав. Блискучий результат на Генеральній асамблеї ООН – 141 країна підтримала резолюцію, яка вимагає від росії негайно забратися з України. Тільки чотири держави проголосували проти нас – Північна Корея,  Еритрея, Сирія, Білорусь. Ось такі друзі, а інших і не буде у держави, яка не вміє жити в мирі», – сказав Зеленський. 

Нагадаємо, що Генеральна Асамблея ООН ввечері 2 березня прийняла історичну резолюцію із засудженням російської агресії проти України. Зокрема, резолюція вимагає в росії припинити напад на Україну та вивести свої війська з її території. Документ отримав значну підтримку: за проголосувала 141 держава, проти – 5 (росія, Білорусь, Сирія, КНДР, Ерітрея), 35 утрималися (серед них Китай, Індія, ПАР, Казахстан, Пакистан, Іран, Ірак, Куба, ЦАР).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!