На правах реклами

Михайличенко може очолити Комітет збірних команд УАФ

1222 0
Зараз Олексій Михайличенко є віце-президентом УАФ.
Фото: Bookmaker-ratings

Фото: Bookmaker-ratings

Олексій Михайличенко є головним претендентом на вакантну посаду голови Комітету збірних Української асоціації футболу. На сьогодні він є віце-президентом УАФ, відтак, може замінити Мирона Маркевича, який раніше очолював Комітет.

Нового главу Комітету збірних УАФ мають затвердити на засіданні Виконкому асоціації 12 серпня. Зазначимо, що Мирон Маркевич, який був головою комітетів національних збірних ФФУ упродовж останніх п’яти років, йде з посади за власним бажанням.

Крім нового очільника, до Комітету також повинні увійти головні тренери і жіночої національної збірної.

Нового тренера національної збірної України мають представити на Виконкомі УАФ 17 серпня. Як повідомлялося, головним претендентом на посаду наставника є Сергій Ребров. Однак у нього підписаний річний контракт з ФК «Аль-Айн» з ОАЕ. Якщо футболісту не вдасться завершити співпрацю з клубом раніше, то в УАФ шукатимуть запасний варіант.

Другим кандидатом на тренерське крісло є нинішній наставник юнацької збірної України Олександр Петраков. Проте він погодився тренувати національну збірну з приставкою «в.о.». Імовірно, йдеться про представництво у матчах відбіркового циклу чемпіонату світу, які відбудуться у 2021 році.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!