Київ

У ДТЕК розповіли, як минув рік та вже почали готуватися до наступної зими

683 0
Унаслідок ракетних обстрілів українська енергосистема зазнавала руйнувань різних масштабів. Через це в Києві протягом опалювального сезону 14 разів відбувалися екстрені відключення світла та утворився дефіцит доступної електричної потужності.
Умовне фото

Умовне фото

Протягом минулого осінньо-зимового періоду фахівці ДТЕК «Київські електромережі» ліквідували понад 5 тисяч аварій на електромережі міста. Серед них 348 тих, що сталися внаслідок ракетних обстрілів та більше 500, які спричинені екстреним режимом роботи енергосистеми. Про це повідомили в компанії, передають у КМДА.
 
Попри найскладніший осінньо-зимовий період фахівці ДТЕК Київські електромережі вже розпочали підготовку до наступної зими. Загалом запланували відремонтувати й оновити 100 кілометрів електричних ліній та 832 енергетичні об’єкти.
 
 

«У 2023 році фахівці компанії запланували серед іншого відремонтувати та оновити 100 кілометрів електричних ліній та 832 енергооб’єкти, серед яких 12 високовольтних підстанцій», – йдеться в повідомленні.

У компанії нагадали, що ДТЕК встиг підготувати мережі до минулої зими в умовах війни. Зокрема, оновили 126 кілометрів електроліній та понад 700 енергооб’єктів, серед яких 11 великих високовольтних підстанцій.

Як повідомлялось, ДТЕК Київські електромережі під час опалювального сезону застосовували стабілізаційні відключення у столиці 124 дні.

 

ТЕГИ: київ, ДТЕК

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!