Політична реклама

Митець відобразив вплив Wi-Fi на людину

1799 0
Сьогодні неможливо уявити життя без бездротової технології передачі даних Wi-Fi, адже за допомогою неї глобальна мережа стала ще більш доступною для всіх і всюди. Але напевно мало хто замислювався над тим, чому вчені та медики все частіше говорять про негативний вплив Wi-Fi на людину, а також про те, що насправді являє собою ця технологія.

Кожен хоча б раз читав або чув про шкоду для здоров‘я мобільних телефонів, про небезпеку їх використання. При цьому основний акцент робиться безпосередньо на телефон, який виступає приймачем сигналу. А самому сигналу, хвилях випромінювання, приділяється значно менше уваги, тобто, якщо немає пристрою-приймача, то немає і небезпеки. Набагато менше можна почути про те, що сам сигнал, який курсує скрізь, несе в собі загрозу, оскільки більшість людей живуть за принципом — якщо не бачимо, то його не існує, пише vkurse.ua.

Американський дизайнер і фотограф Микола Ламм (Nickolay Lamm) вирішив наочно показати, як виглядають невидимі для нашого ока сигнали зв’язку. Тому за допомогою ілюстрацій він продемонстрував, як виглядають хвилі Wi-Fi.

З одного боку такі зображення вийшли гарними, але якщо дивитися на це з іншого боку, це дещо насторожує. Художник аж ніяк не мав на меті показати якусь небезпеку для людей. Але люди побачили в його творіннях те, що захотіли — одні гарні зображення міст з кольоровою мережею хвиль, а інші — небезпеку, яка існує всюди і від якої неможливо вберегтися. Тому що, навіть ті люди, які не користуються смартфонами, планшетами або іншими аксесуарами, все одно знаходяться в зоні дії магнітних хвиль.

Це означає, що всім загрожують ті хвороби, які пов‘язані з небезпекою невидимого випромінювання. Серед таких хвороб фахівці частіше відзначають онкологічні захворювання. Однак навіть звичайні головні болі, перепади артеріального тиску також можуть бути пов’язані з негативним впливом хвиль Wi-Fi.

І якщо навіть подумати, то зараз неможливо знайти спосіб, який би захистив нас від такої проблеми. Звичайно, що такі нераціональні заходи, як перебування під землею, в бункері або на дні океану — не вихід із ситуації. Тому зараз потрібно не прислухатися до сигналів, які посилають мобільні вишки, а треба вирішувати ті проблеми, які під силу, це і харчування, звички і спосіб життя.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!