Митниця призупинить роботу на дві години в суботу

2266 0
Митне оформлення призупинять через заплановані роботи в системі енергопостачання серверного та активного мережевого обладнання.
ілюстративне фото: Економічна правда

ілюстративне фото: Економічна правда

У суботу, 16 березня, з 12:00 до 14:00 в Україні не працюватиме митниця. Про це повідомляє прес-служба ДФС.

Митне оформлення призупинять через заплановані роботи в системі енергопостачання серверного та активного мережевого обладнання Єдиної автоматизованої системи ДФС України (ЄАІС). На дві години знеструмлять серверне та активне мережеве обладнання системи.

Читайте також: Без черг та в зручний час. 7 електронних сервісів, які полегшать львів'янам життя

Додамо, що система єдиного вікна на митниці полягає у спрощення процесу проходження митного контролю за рахунок запровадження електронних документів та декларацій. Відтак, система дозволяє спростити бюрократичні процедури та скоротити паперовий документооборот, що зменшить час перебування товароперевізників на митниці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!