На 5 запитань від Зеленського пропонують відповісти не на всіх львівських дільницях

1830 0
Опитування мало би відбуватися на всіх дільницях у день виборів.

У Галицькому районі Львова на виборчій дільниці №461851 сьогодні не було представника, який би пропонував відповісти на 5 запитань від президента України Володимира Зеленського. Про це під час стріму Tvoemisto.tv повідомила заступниця голови виборчої дільниці Марта Чухань.

«Уранці був лише чоловік, який запитував, чи є тут представник, у якого можна було б відповісти на запитання всенародного опитування», – каже вона.

Читайте також: Зеленський анонсував всенародне опитування у день виборів

Додамо, що на цій же дільниці станом на 15:00 проголосувало 388 людей з 1500 зареєстрованих тут. Детальніше про явку виборців на Львівщині читайте за посиланням.

Нагадаємо, що напередодні виборів 2020 президент Зеленський анонсував всенародне опитування, де українців проситимуть відповісти анонімно на 5 запитань. За даними громадської мережі «Опора», на організацію опитування президента Володимира Зеленського у день виборів витратили орієнтовно 103 мільйони гривеньОпитування має профінансувати партія «Слуга народу». 


 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!