На «Арені Львів» можуть розгорнути мобільний госпіталь для хворих із коронавірусом

5434 0
Наразі на Львівщині розгортають додаткові ліжка та підводять до них кисень.
Фото: find-way.com.ua

Фото: find-way.com.ua

Спорткомплекси у Львові та «Арену Львів» розглядають для організації тимчасових мобільних госпіталів для прийому хворих із коронавірусом. Про це сьогодні, 10 листопада, на брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис, відповідаючи на питання журналістки Тvoemisto.tv.

Читайте також: Сьогодні я не поцілую тебе на ніч». Репортаж із Covid-відділення

«Це доручення дали для всіх територій України. Звичайно, ми також розглядаємо створення тимчасових мобільних шпиталів», – каже він.

Зазначимо, що вчора на брифінгу головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко заявив, що наступним етапом реагування поширення коронавірусної хвороби стане розгортання мобільних госпіталів і звернувся до громадян із закликом дотримуватися карантинного режиму та протиепідемічних норм, аби не допустити цього етапу. 

Як розповів Тvoemisto.tv. Орест Чемерис, на Львівщині розгорнуть ще 300 додаткових місць для госпіталізацій пацієнтів із коронавірусною хворобою та з підозрою на неї. Відділення працюватиме на базі Львівського протитуберкульозного диспансеру, що на вул. Бой-Желенського. Також додаткові місця для лікування хворих із коронавірусною хворобою розгорнуть у Дрогобичі. 

Також через збільшення хворих на Covid-19 у лікарні швидкої допомоги, що на вул. Миколайчука, 9, розгортають додаткове відділення на 350 ліжок

Читайте також: Як у Львові терміново розгортають новий Covid-корпус. Фоторепортаж

Нагадаємо, що у Києві під мобільний госпіталь розглядають Виставковий центр та Палац спорту.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!