На Арені Львів зіграють матчі групового етапу Ліги Європи

4281 0
«Олександрія» стартує в Лізі Європи відразу з групового етапу.
Фото: stadiums.com.ua

Фото: stadiums.com.ua

Бронзовий призер чемпіонату України ФК «Олександрія» проведе домашні матчі Ліги Європи 2019-2020 на стадіоні «Арена Львів» у Львові. Про це в ефірі програми «Футбол news» повідомив президент футбольного клубу Сергій Кузьменко.

Читайте також: Природний газон на Арені Львів замінять штучним

«Намагалися провести роботу, щоб матчі були як можна ближче до Олександрії. Вивчали варіанти з Дніпром, Полтавою, Кривим Рогом. Однак позитивних сигналів з УЄФА, що варіанти з цими містами доречні, не було. Тому вибрали найбільш українське місто Львів, щоб там "Олександрія" демонструвала Європі можливості українського футболу», – сказав Сергій Кузьменко.

Читайте також: «Арену Львів» можуть передати на баланс Львівської облради

Нагадаємо, «Олександрія» стартує в Лізі Європи відразу з групового етапу. Жеребкування цієї стадії відбудеться 30 серпня.

Довідка 

ФК «Олександрія» – український футбольний клуб з Олександрії Кіровоградської області. Виступає в українській Прем’єр-лізі. Його утворили у 1990 році, а у 2014 році – об’єднали з командою ПФК «УкрАгроКом» з Головківки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!