У яких поліклініках Львова розгортають тимчасові шпиталі. Перелік

13275 0
На першому етапі планують залучити 366 ліжок.
Фото: Volynnews.com

Фото: Volynnews.com

На базі львівських поліклінік та амбулаторних відділень лікарень найближчим часом розгорнуть 366 ліжок. Про це сьогодні повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: Пів кроку до червоної зони. Садовий розповів, що закриють у Львові на карантин

Сьогодні міська комісія з надзвичайних ситуацій має затвердити кількість і місце розташування госпіталів, які будуть розгорнуті на базі поліклінік.

На першому етапі планують відкрити:

  • 36 ліжок в амбулаторному відділення, яке знаходиться у 8-й лікарні;
  • 150 ліжок у 2-му поліклінічному відділенні на вул. Мазепи;
  • 60 ліжок у 4-тій поліклініці на пр. Червоної Калини;
  • 70 ліжок у 2-гій поліклініці на вул. Симоненка;
  • 50 ліжок у 10-тій клінічній лікарні на вул. Бой-Желенського.

Читайте також: Чи буде локдаун. Міністр Степанов у Львові запропонував ввести в області обмеження

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Максим Степанов відвідав Львів і заявив, що Львівщина наближається до червоної зони епіднебезпеки, за якої в області запровадять локдаун, але цього можна уникнути, якщо місцева влада введе додаткові обмежувальні заходи, щоб зупинити поширення коронавірусної інфекції. Міський голова Львова Андрій Садовий закликав львів'ян обмежити контакти, не проводити бенкетів та забав. А учора на засіданні міського штабу із боротьби з Covid-19 ухвалили, що 5-11 класи на два тижні переходять на дистанційне навчання. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!