На Чернігівщині українські військові розбили сили ворога, які сунули у бік Києва

2990 0
Російська техніка спалена та виведена з ладу, окупанти втекли.
Фото: Аrmyinform.com.ua

Фото: Аrmyinform.com.ua

На Чернігівщині підрозділи військ оперативного командування «Північ» сьогодні розбили сили ворога і вкотре запобігли, аби ті не просунулися у сторону столиці.

Читайте також: «Путіна можна посадити за ґрати», – прокурор у Нюрнберзькому процесі 

«Російська техніка спалена та виведена з ладу, окупанти втекли. Утім їх це не врятує: російські ворожі солдати не мають харчів, палива, вони деморалізовані та готові здаватися в полон. Натомість українські захисники впевнено тримають лінію оборони, готові до останнього стояти на захисті регіону, держави та її народу», – йдеться у повідомленні.

Також сьогодні вдалося відбити Миколаїв, окупанта вибили із міста і забрали чимало трофейної техніки. На Миколаївщині українські військові збили чотири гвинтокрили противника, при цьому, один з морпіхів збив одразу 3 одиниці.

На підступах до Броварів, в районі населеного пункту Перемога, захисники України нанесли авіаційний удар по 15 окремій мотострілецькій бригаді Центрального військового округу російських окупантів. Крім того, ЗСУ знищили командира 247 гвардійського десантно-штурмового полку Південного військового округу ЗС РФ полковника Костянтина Зизевського.

Читайте також: Люди після бомбардувань намагаються покинути місто Ірпінь. Відео

Також збили 2 літаки російських окупантів, 3 льотчиків взяли у полон, і одного знищили. 

Водночас сьогодні противник наніс авіаудар по Білій Церкві, пошкодив понад 20 житлових будинків. В Ірпені внаслідок бомбардування пошкоджено залізничну колію та виведено з ладу потяг, що використовувався для евакуації мирного населення. Продовжуються потужні обстріли Маріуполя та Харкова.

 

 


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!