На Сovid-19 в Україні захворіла 201 дитина

2299 0
За минулу добу діагноз підтвердили 12 дітям.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

В Україні на коронавірусну інфекцію захворіла загалом 201 дитина. Про це під час щоденного брифінгу повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Лише за минулу добу, коли підтверджено 325 випадків Сovid-19 в Україні, діагноз лабораторно підтвердили 12 дітям. Із них госпіталізували одну дитину. Також міністр повідомив, що одна дитина одужала.

Читайте також: На час карантину не залишайте дітей самих вдома і спілкуйтесь із ними. Сім порад психолога

Нагадаємо, в Україні на covid-19 захворіли 530 медпрацівників. Усього кількість лабораторно підтверджених діагнозів становить 3102.

Максим Степанов нагадав, що в Україні змінено алгоритм тестування на коронавірус – тепер аналізи роблять усім пацієнтам із пневмонією та гарячкою. За його словами, за добу українські лабораторії роблять від 2,5 до 3 тис. ПЛР-тестів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!