На дорогах Львова та області побільшає вимірювачів швидкості TruCAM

2943 0
Нові ділянки визначили на підставі аварійності з причин перевищення швидкості руху.
Фото: Патрульна поліція

Фото: Патрульна поліція

Із понеділка, 22 березня, патрульні з приладом TruCAM працюватимуть ще на кількох нових ділянках Львова та області. Зокрема, нові радари почнуть використовувати у Львові на вулицях Стуса, Пасічній та Зеленій, а в області – на трасі Львів – Радехів – Луцьк та Мукаачево – Рахів – Богородчани – Івагл-Фарнківськ – Рогатин – Бібрка – Львів, повідомляє Патрульна поліція.

Читайте також: Нові штрафи. Львів’янин заплатить 70 тисяч грн за нетверезе водіння без прав

Нові ділянки визначили на підставі проведеного аналізу аварійності саме з причин перевищення швидкості руху.

Усього на дорогах України працюватиме 117 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 309 ділянках.

Мобільні прилади TruCAM патрульні використовують поряд з камерами автоматичної фіксації. Адже більша ефективність у контролі за швидкістю руху досягається тільки у поєднанні методів вимірювання.

Нагадаємо, що Верховна Рада посилила відповідальність за водіння у стані алкогольного сп’яніння. Так, відповідальність за керування авто напідпитку збільшується від 17 тисяч грн за перший випадок до 51 тис. грн з позбавленням водійських прав на 10 років. За третій випадок передбачається конфіскація авто.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!