На директорку одного з ліцеїв на Львівщині склали протокол через цькування учнів

1917 0
Керівниця освітнього закладу Наталія Щербань казала, що не впустить дітей до ліцею, якщо вони не змінять свій зовнішній вигляд.
фото: ілюстративне/з відкритих джерел

фото: ілюстративне/з відкритих джерел

У Червоноградському райвідділі поліції склали адміністративний протокол на директорку Соснівського ліцею №2 Наталію Щербань за статтею 173-4 КУпАП «Булінг учасника освітнього процесу» через цькування учнів за зовнішній вигляд. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі поліції Львівької області.

Зазначені порушення тягнуть за собою накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до сорока годин.

Читайте також: Поблизу Львова планують відкрити кризовий центр для жінок з дітьми

Додамо, що напередодні у Фейсбук-групі «Наше містечко Соснівка» з’явився запис, де директорка Соснівського ліцею №2 некоректно висловлюється щодо зовнішнього вигляду учнів закладу, зокрема стосовно дірявих і спортивних штанів у хлопців. Дівчатам дорікала за те, що носять хустки. Також Наталія Щербань зазначала, що не впустить дітей до ліцею, якщо вони не змінять свій зовнішній вигляд.

Для довідки

Булінг – це агресивна поведінка однієї людини або групи людей стосовно іншої, що супроводжується постійним фізичним або психологічним впливом.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!