Україна

На фронті загинув колишній народний депутат Олег Барна

961 0
З перших днів російського вторгнення він добровольцем пішов на фронт.
Олег Барна / Facebook

Олег Барна / Facebook

Колишній народний депутат України Олег Барна віддав своє життя, захищаючи Україну від окупантів. Про це повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський.

За попередніми даними, Барна загинув 17 квітня – за день до свого 56-річчя. Обставини та місце його смерті уточнюються.

Дмитрашківський розповів, що востаннє він спілкувався з Барною минулого тижня. Спікер також опублікував відео із колишнім нардепом.

Про загибель Барни повідомив також народний депутат партії «Європейська солідарність» Володимир В’ятрович. «Олег Барна нині, у день народження мав чути «Многії літа», але звучить заслужене - «Вічна памʼять!», - написав В’ятрович.

Нагадаємо, Олег Барна був активним учасником Революції Гідності, отримав серйозні травми під час протистояння 18 лютого 2014 року в Маріїнському парку. Після початку війни на Донбасі відправився добровольцем в АТО. Був поранений.

Олег Барна пройшов до Верховної Ради 8 скликання, як кандидат «Блоку Петра Порошенка» в одномандатному окрузі в Тернопільській області в 2014 році.

Після 24 лютого 2022 року колишній нардеп знову пішов захищати країну. Він служив у 68-й окремій єгерській бригаді імені Олекси Довбуша.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!