На горі Піп Іван температура опустилася до -12°, попереджають про сніголавинну небезпеку

801 0
Синоптики прогнозують у Карпатах помірну сніголавинну небезпеку.
фото: Чорногірський гірського пошуково-рятувальний пост

фото: Чорногірський гірського пошуково-рятувальний пост

На горі Піп Іван у Карпатах температура повітря опустилася до -12 градусів. Про це повідомили на сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста у Фейсбуку. Окрім цього, синоптики прогнозують у Карпатах помірну сніголавинну небезпеку.

«Станом на 8:00 4 квітня на горі Піп Іван Чорногірський  хмарно, вітер  східний 8 м/с. Температура повітря становить 12 градусів морозу»,  йдеться у повідомленні.

Читайте також: За день до літа у Карпатах випав сніг

Водночас на Львівщині впродовж тижня попереджають про олежедицю, а на 4 квітня синоптики прогнозували пориви вітру та сніг.

Нагадаємо, що із минулого тижня до Львова та області прийшло похолодання. Зокрема, сьогодні погода також буде хмарною. Температура вночі коливатиметься від 2 до 7 градусів морозу, а вдень становитиме 0-5° тепла.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!