На грибовицькому сміттєзвалищі знову горіло сміття

2329 0
Вчора, 10-го червня, в с. Великі Грибовичі виникла пожежа на сміттєзвалищі.
ілюстрацію надав Богдан Михалусь

ілюстрацію надав Богдан Михалусь

10-го червня о 18:20  поблизу с. Збиранка на території Грибовицького сміттєзвалища, яке належить ЛКП "Збиранка", виникла пожежа. Про це повідомляє департамент з цивільного захисту ЛОДА.

Читайте також: Перекриття вулиць: львів’яни проти львів’ян

Вогнем знищено сміття на площі 10 м2. Пожежу локалізовано о 18:53, ліквідовано о 19:15 силами двох пожежних підрозділів у складі 9 осіб та 2 од. техніки (2 АЦ) від ГУ ДСНС України у Львівській області.

Нагадаємо, 28-го травня 2016-го року на Грибовицькому сміттєзвалищі розпочалася пожежа, яку вдалося ліквідувати лише через два дні. Першими на місце займання прибули «надзвичайники» – працівники ГУ ДСНС України у Львівській області. Під завалами палаючого сміття опинилися троє з них, а також еколог ЛКП «Збиранка». Тіла рятувальників Андрія Винкевича, Юрія Рудого та Богдана Юнка виявили 31-го травня без ознак життя. Тіло комунальника Олександра Бутіна так і не знайшли. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!