На Харківщині ЗСУ підірвали міст з ворожою технікою, що прямувала до Ізюма

1382 0
Техніка рухалися на підсилення ворожого угруповання до Ізюму Харківської області.
Фото: Командування ССО ЗС України

Фото: Командування ССО ЗС України

Група сил спеціальних операцій Збройних сил України на Харківщині підірвала міст з ворожою технікою. Бронеавтомобіль «Тигр», Камаз і три Урали рухалися на підсилення свого угруповання до Ізюму Харківської області, повідомляє Командування ССО ЗС України.

Установивши маршрут руху ворожої колони, оператори ССО України здійснили дорозвідку об'єкту, що найбільше підходив для проведення інженерної засідки. Це був міст на шляху ворожої техніки.

Читайте також: Українські ракети вдарили по крейсері «Москва», який раніше послали захисники Зміїного

Заклавши вибухівку у визначене місце, оператори ССО України підірвали міст разом із російською технікою та знищили усю ворожу колону.

Читайте також: На всій території України зберігається загроза ракетного удару ворога, – Генштаб

Нагадаємо, щоб зупинити росію, Україні необхідне важке озброєння. Перелік важкої артилерії, бронетехніки, системи протиповітряної оборони та літаків озвучив президент Володимир Зеленський.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!