На кордоні з Польщею на Львівщині пропонують відкрити ще один пункт пропуску

5053 0
Із польської сторони пункт пропуску мали б розташувати у селищі Смільник.
Фото: http://zakarpattya.net.ua

Фото: http://zakarpattya.net.ua

У селі Боберка на Львівщині пропонують відкрити новий пункт пропуску через українсько-польський кордон. Відповідні звернення до очільників обох держав підпишуть у межах Європейських днів добросусідства, які відбудуться 27-28 вересня, інформує пресслужба ЛОДА.

Читайте також: Ремонт прикордонних доріг на Львівщині розпочнуть у лютому наступного року

Як зазначають ініціатори, метою звернення є привернути увагу до необхідності розбудови пунктів пропуску між Україною та Польщею, а також сприяти розвитку Турківського району як прикордонного.

Із польської сторони пункт пропуску мали б розташувати у селищі Смільник. Звернення до очільників держав зможуть підписати всі охочі.

Читайте також: У пункті пропуску «Грушів» на Львівщині запровадять експеримент. Що він змінить

Додамо, що нині на Львівщині діє шість пунктів пропуску: Угринів – Долгобичув, Рава-Руська – Хребенне, Грушів – Будомеж, Краковець – Корчова, Шегині – Медика та Смільниця – Кросценко.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!