Київ

На Київщині підтоплено 210 домогосподарств

588 0
Рівень води у Дніпрі перевищує норму на 650 см
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У Київській області через весняне водопілля залишаються підтопленими 210 домогосподарств. Про це повідомляє ДСНС.

За даними ДСНС, станом на 18 квітня,  гідрологічна ситуація контрольована. Спостерігається тенденція щодо зниження темпу підняття рівня води у річках на півночі країни. Залишаються підтоплені 1 564 дворогосподарств, зокрема на Київщині – 210.

Нагадаємо, станом на 18 квітня рівень води у Дніпрі перевищує норму на 650 см, але протягом доби знизився на 7 см. У Києві пік паводків прогнозують на 22 квітня. Станом на сьогодні по Києву аварійних підтоплень немає, а є підтоплення заплавних територій, які завжди підтоплюються навесні.

У Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах Київщини утримується затоплення заплавних територій та відмічатиметься часткове затоплення низьких ділянок садово-дачної забудови, присадибних ділянок у ряді прирічкових населених пунктів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!