На Київщині працівники ДСНС врятували поранене оленятко

956 0
Тварина впала на кризі посеред водойми
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

На озері в с. Бовкун на Білоцерківщині врятовано поранене оленятко. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Київській області.
 
Рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Тараща виїхали на незвичну подію. Порятунку потребувало маленьке поранене оленятко, що ймовірно тікало від лісових хижаків, але знесилившись впало на кризі посеред місцевої водойми.
 

За допомогою мотузки, драбини-палиці та рятувального круга рятувальники витягли знесилену тварину на берег, зігріли, замотавши в ковдру, та не гаючи часу відвезли до ветеринарної клініки і передали лікарям для надання допомоги.
 
 
Нагадаємо, у Києві, Львові, Одесі та Харкові стартувала безплатна програма для власників домашніх тварин, яку організував Міжнародний фонд захисту тварин IFAW і Українська асоціація лікарів ветеринарної медицини дрібних тварин USAVA.
 
Станіслав Нестеренко
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!