Київ

На Київщині правоохоронці викрили подружжя, яке допомагало тікати за кордон

708 0
У Київській області перекрили канал підпільного виїзду чоловіків призовного віку за межі України.
Фото: Андрій Нєбитов / Telegram

Фото: Андрій Нєбитов / Telegram

Столична поліція викрила подружжя киян, яке допомагало ухилянтам тікати за кордон. Про це повідомляє начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.
 

«Схему організувало подружжя киян. Так, 36-річний чоловік та 32-річна жінка створили сайти, на яких пропонували допомогу у виїзді за межі України», – зазначили правоохоронці.

Як повідомили у поліції, вартість оформлення безперешкодного перетину державного кордону «за станом здоров’я» становила 15 -25 тисяч гривень. Готові підроблені тимчасові посвідчення військовозобов’язаного і підроблені довідки військово-лікарської комісії зловмисники надсилали поштою.

Поліція провела у зловмисників 6 обшуків. Подружжю загрожує до 9 років позбавлення волі.

 

Як ми повідомляли раніше, у Києві співробітники поліції розпочали кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з тваринами в одному зі столичних університетів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!