Київ

На Київщині в рамках пілотного проєкту надають безкоштовну стоматологічну допомогу військовослужбовцям

856 0
Наразі до проєкту долучилися вже шістнадцять закладів Києва.

У Київській області триває надання військовослужбовцям безкоштовної стоматологічної допомоги в рамках пілотного проєкту. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров’я Київської ОВА.

Повідомляється, що усе більше стоматологів області долучаються до реалізації цієї програми. Станом на 1 травня до Меморандуму про взаєморозуміння щодо надання військовослужбовцям стоматологічної допомоги долучились 16 стоматологічних закладів області. З них – 7 приватних та 9 комунальних клінік. 

З початку реалізації проєкту вже проліковано 751 військового. Протягом останнього тижня стоматологічні послуги отримали 75 захисників. 

Нагадаємо, до проєкту з надання стоматологічної допомоги військовослужбовців може долучитися будь-яка клініка області незалежно від форми власності.

Для цього необхідно звернутися за номером телефону: 097 238 41 06, Скульська Світлана Василівна.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!