Майже 50 ветеранів з Київщини отримали допомогу на ведення бізнесу

590 0
На Київщині ветерани та їх члени родин можуть отримати фінансову допомогу для ведення бізнесу.

Таку програму мікрофінансування бізнесу ветеранів та членів їхніх родин започаткував Український ветеранський фонд. З Києва та області 47 ветеранів-підприємців вже отримали відшкодування 20 тисяч гривень на купівлю товарів та обладнання для ведення власної справи. Про це йдеться на сайті фонду.

Ветерани, а також їхні близькі родичі, які зареєстровані як фізичні особи-підприємці, можуть отримати кошти без конкурсу та збору документів за 10 днів після погодження заявки.

У цій програмі можуть взяти участь ветерани, ветеранки, дружина, чоловік, батько, матір, дитина (у тому числі усиновлена) учасника чи учасниці бойових дій, а також загиблих захисників. 

За виділені кошти можна придбати сільськогосподарське знаряддя, засоби захисту рослин, теплиці, поливні системи, насіння, доїльні апарати, маслобійні, інкубатори, генератори, комбікорми, поїлки, годівнички, ноутбуки та все, що необхідно.

Програма розрахована на 500 аплікантів. Максимальна сума відшкодування — 20 тисяч гривень на одну заявку. Усього на програму виділено 10 мільйонів гривень.

Як це працює?

 – заповнити заявку на сайті: https://20000.mva.gov.ua/

 – додати копії документів (паспорт+прописка, виписку чи витяг з ЄДР про ФОП, чек покупки, яку ви зробили після 24 лютого;

 – отримати кошти протягом 10 днів після схвалення заявки.

Деталі про програму за посиланням: https://veteranfund.com.ua/projects/20000-2/. Програма діє до завершення воєнного стану.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!