На Київщині завершують опалювальний сезон. Повністю відключилися від теплопостачання вже 5 громад, – КОВА

1018 0
Київ та область поступово відключаються від теплопостачання.
Фото: «Київтеплоенерго» / Facebook

Фото: «Київтеплоенерго» / Facebook

На Київщині завершується опалювальний сезон 2022/2023 року. Наразі повністю відключилися від теплопостачання Вишгородська, Васильківська, Ірпінська міські громади, Димерська та Коцюбинська селищні громади, а також поступове відключення від теплопостачання триває ще в 13 територіальних громадах області. Про це інформують у Київській обласній військовій адміністрації. 

«У Київській області завершується опалювальний сезон відповідно до Правил надання послуг з постачання теплової енергії, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року №830. Так, станом на 6 квітня в окремих населених пунктах Київської області розпочали процедуру підготовки до припинення постачання тепла. Рішення/розпорядження про закінчення опалювального сезону 2022/2023 року прийнято в більшості територіальних громад Київщини», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: коли у Києві завершать опалювальний сезон

Наразі в Київській області відключено від опалення 71 дошкільний заклад, 168 закладів освіти, 59 закладів охорони здоров’я та 657 житлових будинків.

У КОВА зазначили, що опалювальний сезон став найскладнішим. Попри постійні ворожі атаки критичної інфраструктури усі служби впоралися.

«Усі негаразди, що виникали протягом опалювального сезону, – успішно подолали, адже ми розуміли всі ризики і наполегливо готувалися. Щиро вдячний всім комунальним службам, які працювали в посиленому режимі цю зиму, та мешканцям Київщини, які стійко витримали всі виклики. Розпочинаємо підготовку до нового опалювального сезону 2023/2024», – прокоментував заступник голови КОВА Микола Бойко.

Нагадаємо, влада Києва прийняла рішення про завершення опалювального сезону. З оглядом на очікуване стабільне суттєве потепління, опалювальний сезон вирішили завершити вже 8 квітня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!