Київ

На київському Подолі відкрили новий мурал, присвячений волонтерам

877 0
У основі ескізу для мурала – робота канадського художника й ілюстратора Еріка Пауза під назвою «Без тебе не існує мене».
Фото: Thw Village

Фото: Thw Village

Мурал, присвячений українським волонтерам як «справжнім супергероям тилу», відкрили на вулиці Ярославській, 31, що на Подолі.Про це пише The Village.

На ньому зображений малюнок пари, яка застигла в обіймах одне одного, але їх обіймають ще безліч рук. У основі ескізу для мурала – робота канадського художника й ілюстратора Еріка Пауза під назвою «Без тебе не існує мене». «Так само без взаємодопомоги та підтримки фронту та тилу не існувало б країни», – кажуть ініціатори муралу.

Стінопис назвали «Підтримка». За його відкриття відповідають організація GoGlobal і комунікаційна агенція Eter у рамках молодіжної ініціативи «Вліпи за себе».

Напередодні команда також провела голосування щодо того, які українські волонтерські організації й фонди українці підтримують найбільше. Результати можна буде побачити, навівши камеру смартфону на QR-код на стінописі.

«Будь-який донат – важливий. Маленькі дії створюють основу великої підтримки, а ми всі таким чином рухаємось до однієї цілі», – коментує директорка освітньої фундації GoGlobal Тетяна Коврига.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!