На Львівщині 95% учнів навчаються в школах очно або у змішаному форматі

1901 0
Лише 47 закладів із 1118 навчаються віддалено.

У Львівській області 95% закладів загальної і середньої освіти розпочали навчання в офлайн або змішаному форматі. І лише 47 закладів із 1118 навчаються віддалено. Про це під час засідання комісії з питань освіти, науки та інновацій Львівської обласної ради повідомив директор департаменту освіти і науки ОВА Олег Паска.

Читайте також: Львівські п'ятикласники розпочали навчання без паперових підручників. Чому і коли будуть

За його словами, незважаючи на те, що батьки хвилювалися чи впускати дітей до навчальних закладів, на Львівщині є висока явка учнів у школах та закладах профтехосвіти.

«Приступили до очного навчання 90-95% школярів», – каже Олег Паска.

Читайте також: Як перевести дитину на дистанційне навчання. Роз’яснення для батьків

Щодо внутрішньо переміщених осіб, то на Львівщині перебуває понад 72 тисячі дітей ВПО. Близько 7 тисяч таких дітей пішли навчатися у місцеві  школи, однак більшість прийняли рішення займатися дистанційно у тих школах, де вони навчалися, зі своїми вчителями та учнями.

Нагадаємо, про те, яким є новий навчальний рік у школярів, за яким форматом вони навчаються, які проблеми є в освітян, читайте та дивіться у проєкті «Тема тижня».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!