На Львівщині будують нову транспортну розв’язку. Фото

29917 0
Орієнтовна вартість кільця становить 16 млн грн.
фото: служба автомобільних доріг у Львівській області

фото: служба автомобільних доріг у Львівській області

На перехресті автомобільних доріг Н-13 Львів – Самбір – Ужгород та Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка облаштовують нову транспортну розв’язку для того, аби попередити виникнення заторів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця Служби автомобільних доріг Львівської області Оксана Богуш.

«Оскільки зараз триває ремонт дороги Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка і вже до кінця року з'єднають дві міжнародні траси: М-06 Київ – Чоп та М-11 Львів – Шегині, інтенсивність руху транспорту значно зросте. Крім цього, на автомобільній дорозі Н-13 Львів – Самбір – Ужгород також досить жвавий рух», – каже вона.

Читайте також: Естакади та шумовідбивні екрани. Якою буде північна об’їзна Львова

Орієнтовна вартість кільця становить 16 млн грн. Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Автомагістраль – Південь.

Транспортну розв'язку влаштовують в межах реконструкції автомобільної дороги Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка на ділянці Крижова – Городок. Загальна вартість реконструкції цієї ділянки 6,7 км становить 1 705,08 млн гривень.

Ольга Коваль

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!