На Львівщині чехи облаштують тренувальну базу для військових

1025 0
Делегація Міноборони Чехії відвідала одну з локацій області, на якій разом з чеськими компаніями планують облаштувати тренувальну базу.
Український військовий / з відкритих джерел

Український військовий / з відкритих джерел

На Львівщині облаштують тренувальну базу для військових за підтримки Міністерства оборони Чехії. Про це за підсумками зустрічі із чеською делегацією Міноборони повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Напередодні, 15 липня, на Львівщині побували представники Міністерства оборони Чеської Республіки на чолі з радником зі зовнішньої політики та політики безпеки Чехії Томашем Поярем. Вони відвідали одну з локацій області, на якій разом з двома чеськими компаніями планують облаштувати тренувальну базу.

Читайте також: НАТО забезпечить передачу Україні комплексів ППО

«Також поважним візитерам передали перелік речей, необхідних для більш якісних навчань українських військових. Крім того, голова чеської делегації повідомив, що компанія Colt CZ Group SE планує перенести свої виробничі лінії в Україну», – каже Максим Козицький.

Нагадаємо, що напередодні Чеська Республіка поставила в Україну танки, системи залпового вогню, гаубиці та бойові машини піхоти для боротьби з російським вторгненням. Окрім цього, 2 липня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр зустрілася у Львові з міністеркою оборони Чехії Яною Черноховою. Під час зустрічі вони обговорили питання безпеки та допомоги Україні у протистоянні російській агресії.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!