На Львівщині діятимуть нові форми перепусток під час комендантської години

4194 0
«Старі» будуть діяти разом з новими до того часу, поки не буде відповідного наказу про припинення їхньої дії.
Фото: Дар

Фото: Дар'Ї Кучер

У Львівській області будуть діяти нові форми перепусток під час комендантської години. Начальник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що рішення про заміну тих перепусток, які є наразі, прийняли, аби підвищити рівень ідентифікації особи, а також  застосувати додаткові елементи захисту документів від підробки.

«Нову форму та порядок виготовлення, видачі, заміни, зберігання та повернення перепусток на території Львівської області під час дії комендантської години затвердила комендатура Львівської області. «Старі» будуть діяти разом з новими до того часу, поки не буде відповідного наказу начальника Львівської обласної військової адміністрації про припинення їхньої дії», – каже він.

Читайте також: Як поводитися на блокпостах. Роз'яснення МВС

Нові почали виготовляти відучора, 3 березня.

Як отримати нову перепустку:

 1. Перепустки видають за письмовим поданням керівника підприємства, установи, редакції, організації критичної інфраструктури (зразок листа за посиланням) до комендатури Львівської області із обґрунтуванням необхідності перебування зазначених людей на території Львівської області під час комендантської години;

 2. Додатком до подання необхідно долучити інформацію цих людей методом заповнення Excel таблиці, форма якої розміщена за посиланням;

3. Електронна адреса для надсилання подання з додатком: [email protected]; 4. Перепустки виготовляються за рішенням коменданта впродовж трьох днів з часу отримання подання.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!