На Львівщині до кінця квітня відремонтують дорогу Боляновичі – Верхівці

1660 0
Зараз на ділянці кладуть асфальтобетонне покриття.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Дорожники розпочали ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Боляновичі – Верхівці, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: Поблизу Бродів на Львівщині розпочали ремонт дороги

За словами заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, у межах ремонту розпушать існуюче покриття, влаштують основу з щебенево-піщаної суміші та два шари асфальтобетонного покриття на протяжності 1,9 км.

«З кінця квітня понад тисячу мешканців Верхівців зможуть користуватись відремонтованою дорогою. Для ремонту виділили 9 млн гривень з держбюджету», – каже Юрій Бучко.

Виконує роботи підрядна організація «Шляховик – Т». Додамо, що компанія «Шляховик-Т» створена в лютому 2019 року. За даними системи «YouControl», володіють нею Олег Вітковський із Тернопільщини і Микола Карпець із Львівщини.

Нагадаємо, цього року на Львівщині планують відремонтувати чимало доріг державного значення. З державного дорожнього фонду на ремонт доріг на Львівщині цього року передбачили 891,5 млн грн. Здебільшого продовжуватимуть ремонти доріг, які розпочали минулоріч.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!