Львівщина доєднається до глобальної ініціативи з висадки дерев

2662 0
Уже завтра у Львові, на вулиці Пасічній,166, у рамках екоініціативи «Greening the Planet» висадять сакури.

Львів та область долучаться до Всесвітнього екологічного проєкту «Озеленення планети». Зокрема, у Львові  головними локаціями висадки стане – центр міста (Бернардинський сад, Галицька,20, кут вулиці Лесі Українки – вулиці Підвальної, вулиці Лесі України, що біля Вернісажу та Театральна, площі Ринок, Соборна та Підкови, проспект Свободи).

Основна мета проєкту – зробити нашу Планету зеленішою, а повітря чистішим, висадити якомога більше дерев, об’єднати якомога більше людей та привернути увагу до проблем екології.

Цього року організатори планують залучити до висадки дерев 1 мільйон людей по всій Україні, зокрема 45 тисяч у Львівській області. У Львові висаджуватимуть дерева 23 жовтня, а на Львівщині – 30 жовтня. 

Окрім того, уже завтра у Львові, на вулиці Пасічній,166, у рамках екоініціативи «Greening the Planet» висадять сакури.

На Львівщині координатором акції є громадська організація «Добро.Дій». Вони повідомляють, що участь у глобальній ініціативі можна взяти трьома способами:

  • Як учасник (приймає активну участь у висаджені дерев на локаціях у Львівській області) реєстрація на офіційному сайті: https://greening.lviv.ua.

Дедлайн подачі заявок – 25 жовтня 2021

Висадка у Львівській області відбудеться: 30 жовтня (субота)

До цієї акції долучаються соціально відповідальні бізнесмени, підприємці, ресторатори та компанії різних сфер діяльності.

Висадка у Львові відбудеться: 23 жовтня (субота) до Дня дій на захист клімату

  • Як екосвідомий громадянин, який немає можливості бути присутнім на висадці, проте бажає підтримати цю ініціативу, здійснивши благодійний внесок на офіційному сайті: https://greening.lviv.ua.

Довідка.

У Всесвітній день Землі, 22 квітня 2021 року, підведено підсумки акції «1 мільйон дерев за 1 добу» в рамках глобального екопроєкту «Greening the Planet».

За їх результатами, у Книзі Рекордів України зареєстровано світовий рекорд.

Зокрема:

  • Кількість країн, що взяли участь у висадці дерев: 110;
  • Загальна кількість учасників: 2 145 493;
  • З них 559 044 з України та 1 586 449 – з інших країн;
  • Загальна кількість висаджених дерев: 5 544 679;
  • З них в Україні висаджено 4 124 590, у світі – 1 420 089;
  • Кількість видів дерев: 184.

Партнерська публікація 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!