На Львівщині дорожники почали облаштування кільцевої розв’язки у Жовкві

4326 0
Після ремонту автомобілі проїжджатимуть перехрестя за принципом «кругового руху».
фото: служба автомобільних доріг у львівській області

фото: служба автомобільних доріг у львівській області

На Львівщині стартували роботи із влаштування кільцевої транспортної розв’язки на пересіченні автомобільних доріг М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська та Р-15 Ковель – Володимир – Волинський – Червоноград – Жовква.

«До цього часу на перехресті головною дорогою була міжнародна траса Тернопіль – Львів – Рава-Руська, однак постійне зростання інтенсивності руху транспорту у бік Червонограда і Рави-Руської та у зворотних напрямках спостерігаємо суттєве зниження пропускної здатності на пересіченні доріг Р-15 та М-09. Така ситуація призводить до заторів»,каже керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

Після ремонту, за його словами, автомобілі проїжджатимуть це перехрестя за принципом «кругового руху». Така схема – транспортна розв’язка типу «кільце» – дозволить підвищити рівень безпеки та комфортності для учасників дорожнього руху. На об’єкті працює підрядна організація ТОВ «Автомагістраль – Південь».

Наразі шляховики зрізають зношений шар асфальтобетонного дорожнього покриття на підходах до майбутньої транспортної розв’язки. Це буде освітлена кільцева транспортна розв'язка діаметром 24 метри.

Читайте також: Дорога Єдності. На якому етапі на Львівщині ремонт частини найдовшої траси країни

Водіїв просять особливо звертати увагу на влаштовані тимчасові дорожні знаки на місці проведення робіт та дотримуватися швидкісного режиму і безпечної дистанції.

Нагадаємо, що у Жидачеві на Львівщині для руху транспорту відкрили дві смуги відремонтованого мосту. Він є одним із найдовших, які ремонтують цього року в області. Довжина цієї споруди сягає 328 метрів

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!