Дорожники відкрили рух об’їзною дорогою Жовкви. Фото

1372 0
Роботи виконувала підрядна організація ПП «Рома».
фото: лода

фото: лода

На Львівщині дорожники відкрили рух об’їзною дорогою міста Жовкви, що перебувала тривалий час в аварійному стані. Вона розташована за адресою – вул. Вокзальна. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

У межах ремонту влаштували нову основу та двошарове покриття з асфальтобетону протяжністю 2,8 км. Роботи виконувала підрядна організація ПП «Рома».

Читайте також: На ремонт доріг Львівщини виділять понад 2 мільярди гривень

За словами заступника голови Львівської облдержадміністрації Юрія Бучка, дорога була непридатна для транзитного руху транспорту. Торік Жовківська міська рада виготовила проєктну документацію на поточний середній ремонт цієї дороги та звернулася до Львівської облдержадміністрації з проханням виділити пошти на її ремонт. Так, об’єкт включили до президентської програми «Великого будівництва» та передбачили фінансування з державного дорожнього фонду.

Нагадаємо, що на Львівщині планують перебудувати міст через річку Стара у селі Повітно на дорозі Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка. Ремонт моста на Великому транзитному кільці завершать цього року.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!