На Львівщині конфіскували та передали ЗСУ 25 тисяч пачок нелегальних сигарет

886 0
Вартість вилученої партії становить понад 1 мільйон гривень.
Фото: БЕБ

Фото: БЕБ

На Львівщині, під час обшуків одного зі складських приміщень, виявили 25 тисяч пачок сигаретвідомого українського виробника без марок акцизного податку. Вартість вилученої партії становить понад 1 мільйон гривень.

Джерело: БЕБ

Детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області передали до 25 000 пачок тютюнових виробів до військових частин Збройних Сил України. Досудове розслідування завершено. Львівський районний суд виніс рішення про передачу вказаного майна на потреби Збройних Сил України.

Читайте також: У Львові засудили командира одного із взводів батальйону «ЛНР»

Нагадаємо, що у Львові нерухомість оборонного відомства вартістю 4 мільйони гривень повернуть державі.

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!