На Львівщині монах-францисканець миє вікна авто, щоб зібрати кошти для українських бійців

2639 0
Отець збирає кошти на 300 турнікетів.
Фотоскікрін відео

Фотоскікрін відео

У Золочеві отець Ян Віанней Чину Братів Менших (францисканців) миє вікна автомобілів на АЗС, щоб зібрати кошти на турнікети для українських захисників. Про це йдеться у відео Золочів.Нет.

Читайте також: Тероборонівці Львівщини просять допомогти придбати авто на передову

«Вирішили, що наша спільнота може піти на заправку і почати збирати на підтримку воєнних, наприклад, збирати гроші на турнікети для наших воїнів, для наших земляків, хлопців, які йдуть захищати нашу Україну. Хочемо збирати на 300 турнікетів. Щоб ця очистка закінчилася якнайшвидше, просимо нас підтримати фінансово», – каже священник.

Вартість одного турнікета – приблизно 500 грн. Підтримати ініціативу можна у храмі Воздвиження Чесного Животворящого Хреста м. Золочів або переказом на картку 4790 7299 4297 3199 (Ощадбанк).

Додамо, що турнікети застосовують для тимчасової зупинки кровотечі з магістральних судин шляхом колового перетискання кінцівки та стискання її тканин, найперше судин.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!